Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prawda o Serwie Mexilia mt2

Sibeliss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opowiem wam troche o serwie Mexilia.MT2

02.01.2013 Roku Dostałem bana za(Brak powodów). To niech nam Administrator powie za co dostałem bana :) jego odpowiedż ;)

?<20:59:37> "Sibelis": A za co ma JLB bana??

?<21:07:31> "Sibelis": jakie znowu oszustwo sory cie bardzo masz jakieś SS ze nas zbanowałeś??

?<21:08:07> "KembiX": na ciebie mam dowod

?<21:08:14> "Sibelis": ale chodzi mi O JLB

?<21:08:15> "KembiX": na jlb tak samo

?<21:08:19> "Sibelis": pokaz

?<21:09:01> "KembiX": nie musze ci pokazywac dowodow

?<21:09:22> "Sibelis": jak nie musisz zbanowałes mnie to chyba należa mi się wyjaśnienia

?<21:10:03> "KembiX": nie mam takiego obowiazku aby pokazywac dowody

?<21:10:31> "Sibelis": Nie musisz a moze nie masz ??

?<21:10:41> "Sibelis": bo to ejst pewne ze nie masz

?<21:10:51> "Sibelis": bo nikogo przez 2 lata nie oszukałem

?<21:10:51> "KembiX": i tu sie mylisz ;)

?<21:11:20> "Sibelis": i dostałęm 1 bana co sam mnei odbanowałes za zbug ABs na miecze

?<21:11:41> "KembiX": akurat ja cie nie odbanowalem ;)

?<21:11:54> "Sibelis": no Rangos ale tobie to zgłaszałem

?<21:11:55> "Sibelis": ;)_

?<21:12:13> "Sibelis": wiec Się pytam kogo oszukałem

I potem weszłem na Ts pytania do administracji A tam z Gm siedzi Antek (były GM NAJWIEKSZY NOOB jaki tam był) i mowi,że moge sobie spadać bo dostałęm bana a ja do niego zamk.. mor.. nie z tobą rozmawiam... i mowie do KembiX żeby wysłał mi dowody a on nato ,że RAngos mu pozowlił mnie zbanować (oczywiście Rangosa przy tym nie było) i ,że on nei musi podawać przyczyn bo nie ma tego w Regulaminie. A regulamin edytował 1h przed tym ;)

8. Administracja ma ZAWSZE rację.

9. Sądzisz, iż Administracja niesłusznie zablokowała Twoje konto? Patrz pkt. 8. :-)

A prawda jest tak, że powiedziałem KembiX zeby sprawdził glidie ProjektX bo nabijali sobie ranking. Nic nie odpisał powiedział ze mieli z kimś wojne i dostali 4k rangi

Rangos weś wywal tych idio.. z Administracji bo to jest żałosne

http://imageshack.us/photo/my-images/841/sibelisbot2.png/

<21:18:44> "KembiX": metka mi nie laguje a tsa tak no ja pierdziele ... ^^

<21:19:00> "KembiX": Sibelis slowka

<21:19:20> "KembiX": powiedzialem ci nie musze ci sie tlumaczyc z tego czy mam dowody czy nie :)

<21:19:30> "Tomi<3 Obsydian .!/MementoMori": dokladnie

<21:19:33> "Tomi<3 Obsydian .!/MementoMori": xD

<21:19:40> "Tomi<3 Obsydian .!/MementoMori": jakie lagi

<21:19:44> "Tomi<3 Obsydian .!/MementoMori": sie zrobily -,-

<21:20:01> "KembiX": Rangos o wszystkim wie juz od wczoraj wiec ogar ;)

<21:20:24> "??Ľß?": hmmm zapros go na kanal

<21:21:09> "KembiX": kogo mam zaprosic na kanal? ;)

<21:21:19> "??Ľß?": Rangosa :)

<21:21:32> "KembiX": jak bedzie na kompie z mila checia ;)

signatura.png

Opublikowano

Zależy to właśnie od Regulaminu serwera lecz ja wiem ,że Rangos prowadzi dobry serwer więc tam powinien panować pełen profesjonalizm.

Co do dowodów musi Ci GameMaster je pokazać. Tak samo jak na MPC mamy rubrykę ,,Zbanowani" i dowody.

Opublikowano

A to ci nowina to ze mexilia to dno to ja wiedzialem od dawna rangos ktory na mpc ma konto o nicku rosemery czy tam rosmery to kanciarz i oszust a ten jego pseudo serwer to juz od dawna dno i wodorosty

nie bede wspominal o tym calym camerionie o ile tam nadal jest jako ga czy tam ha

Chłopie ja bym tam nie gral tam kiedy samo navi latalo sprzedawali itemy z navikatu wiem bo tam [GA] mialem :)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Ja? przeciez ja tam konta nie mam nawet ? :D mialem tylko jako ga tam od kilkunastu miesiecy no gdzies od roku tam nie gram

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Generalnie jeśli ban dotyczy osoby zainteresowanej to winna zobaczyć dowody "zbrodni".

W końcu żyjemy w państwie prawa i nawet na prywatnych serwerach powinny być jakieś zasady !

Osobiście uważam że osoba zbanowana ma prawo ubiegać się o wykaz dowodów, ale w dobie prywatnych kid-serwerów, no cóż ... prawda bywa bolesna ...

Jestem SGA, GA, GM to rządzę .... przykre ale coraz częściej spotykane.

Nie interesuje mnie czy dasz mi "+" czy "-" jestem tu aby dzielić się swoją wiedzą i czerpać wiedzę od innych.

www.antero.pl

Opublikowano

Na PL dostałem bana za wulgi chyba.. napisałem ticket , z pytaniem , czemu ?, itp. Odpisali że takich przypadków jak ja jest masa. Ludzie idą do więzienia na 30 lat , po czym wychodząc okazuje sie że byli niewinni. Cale życie zmarnowane. Nie ma co rozpaczac. Ban to ban, olej serwer idz na inny ;)

Opublikowano

Na PL dostałem bana za wulgi chyba.. napisałem ticket , z pytaniem , czemu ?, itp. Odpisali że takich przypadków jak ja jest masa. Ludzie idą do więzienia na 30 lat , po czym wychodząc okazuje sie że byli niewinni. Cale życie zmarnowane. Nie ma co rozpaczac. Ban to ban, olej serwer idz na inny ;)

Jak napisał woj12345 jest masa innych serwerów,a co do bana z GM nie wygrasz jeżeli nie potrafi przyznać się do błędu, niesłuszny ban? tego jest masa jeżeli się podpadnie bo to privki.

Opublikowano

Nie mam zamiaryu tracic 200zł co wydałem na ten serw tylko dlatego, że jakiś przydupas Gm przegrał wojne bo jest cienki ...

Regulamin nie był zmieniany to co zacytowałeś było już dawno. A JLB dawno powinien zostać zbanowany ty też za zbugowany abs na miecze ;)

HHA wy wiesz co ty mowisz sam to zgłosiłem do Kembix, że mam zbug abs i nie moge odb bo miałem w tym czasie bana gdy mozna było to odbanowywać przekazał to Rangosowi Rangos mnie odbugował a za 5 Kembix daje mi z tego powodu bana. co jak co ale JLB nigdy nie mniał zbug na miecze i dobrze o tym wiesz a że was ciśnie po 60k z hita bo macie po 15% na strzały to nie jego wina.

Wiec Rangos wywal tego kogoś z Team bo to jest żałosne

signatura.png

Opublikowano

Opowiem wam troche o serwie Mexilia.MT2

02.01.2013 Roku Dostałem bana za(Brak powodów). To niech nam Administrator powie za co dostałem bana :) jego odpowiedż ;)

?<20:59:37> "Sibelis": A za co ma JLB bana??

?<21:07:31> "Sibelis": jakie znowu oszustwo sory cie bardzo masz jakieś SS ze nas zbanowałeś??

?<21:08:07> "KembiX": na ciebie mam dowod

?<21:08:14> "Sibelis": ale chodzi mi O JLB

?<21:08:15> "KembiX": na jlb tak samo

?<21:08:19> "Sibelis": pokaz

?<21:09:01> "KembiX": nie musze ci pokazywac dowodow

?<21:09:22> "Sibelis": jak nie musisz zbanowałes mnie to chyba należa mi się wyjaśnienia

?<21:10:03> "KembiX": nie mam takiego obowiazku aby pokazywac dowody

?<21:10:31> "Sibelis": Nie musisz a moze nie masz ??

?<21:10:41> "Sibelis": bo to ejst pewne ze nie masz

?<21:10:51> "Sibelis": bo nikogo przez 2 lata nie oszukałem

?<21:10:51> "KembiX": i tu sie mylisz ;)

?<21:11:20> "Sibelis": i dostałęm 1 bana co sam mnei odbanowałes za zbug ABs na miecze

?<21:11:41> "KembiX": akurat ja cie nie odbanowalem ;)

?<21:11:54> "Sibelis": no Rangos ale tobie to zgłaszałem

?<21:11:55> "Sibelis": ;)_

?<21:12:13> "Sibelis": wiec Się pytam kogo oszukałem

I potem weszłem na Ts pytania do administracji A tam z Gm siedzi Antek (były GM NAJWIEKSZY NOOB jaki tam był) i mowi,że moge sobie spadać bo dostałęm bana a ja do niego zamk.. mor.. nie z tobą rozmawiam... i mowie do KembiX żeby wysłał mi dowody a on nato ,że RAngos mu pozowlił mnie zbanować (oczywiście Rangosa przy tym nie było) i ,że on nei musi podawać przyczyn bo nie ma tego w Regulaminie. A regulamin edytował 1h przed tym ;)

8. Administracja ma ZAWSZE rację.

9. Sądzisz, iż Administracja niesłusznie zablokowała Twoje konto? Patrz pkt. 8. :-)

A prawda jest tak, że powiedziałem KembiX zeby sprawdził glidie ProjektX bo nabijali sobie ranking. Nic nie odpisał powiedział ze mieli z kimś wojne i dostali 4k rangi

Rangos weś wywal tych idio.. z Administracji bo to jest żałosne

Po pierwsze drogi chlopcze nie opowiadaj bajek bo to jest zalosne i to bardzo

http://vaneris.pl/fo...-regulamin-gry/ dowod na to ze regulamin nie byl przeze mnie zmieniany

http://zapodaj.net/7...2f7e19.png.html dowod na to ze nie mam prawa do zmieniana tematow bo nie mam nawet rangi na forum

nie napisalem ci ze Rangos pozwolil mi cie zbanowac ani nie powiedzialem wiec ogar

Opublikowano

Spok ale Do reszty się nie przyczepisz

1) Do tego, że masz dowody na to ,że kogoś oszukiwałem

2) do tego , że JLB zbug abs na miecze

3) do Tego,że PlanB dostał bana za nic ;) (postać do wypowiadania wojen nie ma .. że cos na nie masz

signatura.png

Opublikowano

Spok ale Do reszty się nie przyczepisz

1) Do tego, że masz dowody na to ,że kogoś oszukiwałem

2) do tego , że JLB zbug abs na miecze

3) do Tego,że PlanB dostał bana za nic ;) (postać do wypowiadania wojen nie ma .. że cos na nie masz

Pokaz mi gdzie napisalem lub powiedzialem ze JLB na bugniete miecze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...